Myggenäs

Tjörn - Koltrastvägen 1 - Myggenäs

Högsta utsiktsläget i Myggenäs med fin vy över havet från denna sällskapliga och pampiga villa

Välkomna till denna rymliga och representativa villa med ett av de bästa lägena i omtyckta Myggenäs villaområde. Underbart vidsträckta vyer över såväl havet som vacker natur. Ett hus med flera härliga sociala ytor att umgås med familj och vänner. Här finner ni möjligheten att skapa ett fantastikt boende för er familj i många år framöver. Sällan dessa unika lägena i Myggenäs är till salu! Ni har gångavstånd till all behövlig service såsom förskola, skola, affär, vårdcentral, gym, motisonsspår och apotek mm. En kort promenad till bra kommunikationer för möjlighet att jobb pendla till Göteborg. I Myggenäs trivsamma område finner ni allt ni behöver i ert boende! Gångavstånd även till båthamnar och härliga badplatser. Välkomna på visning!

Sammanfattning

Typ:
Villa
Boarea:
143 kvm
Biarea:
155 kvm
Tomtarea:
887 kvm
Rum:
8 varav 4 sovrum
Pris
3 895 000 kr, Utgångspris
Byggår:
1966

Planlösning

Välkomna till denna lättskötta soligt belägna tomt med gräsytor för barnlek, skifferlagda trädgårdsgångar, altandäck i syd/väst med sol hela dagen till sena kvällen samt en glimt av havet. Mer utsikt över havet innifrån huset och den högt belägna balkongen. Gott om parkeringsmöjligheter på tomten med såväl carport som stor grusad infart, kantad av Cortenplåt in till den pampiga huvudentrén. Ni har även nya fina uppmurade trädgårdsmurar.

Via en skifferlagd välkomnande gång till huvudentrén kommer man in i en pampig stenlagd hall med god plats att hänga av sig och mycket trivsam entré att välkomna famlij och gäster i, ett helkaklat toalettrum finner man i anslutning till denna entréhall. Direkt till vänster ett stort kontor alternativt sovrum med fyra stycken platsbyggda garderober. En härligt charmig gillestuga med klassiska och tidstypiska materialval på såväl golv som på väggar, nåtat teakgolv samt stora breda träpaneler på väggarna, murad öppen spis för myskvällar vid brasan. Tillsammans med denna gillestuga och i fil ligger ett allrum/sällskapsrum med bland annat platsbyggd bar, här får man en känsla av Storbritannien. I detta våningsplan finner man även gott om förvaringsutrymme, matkällare, pannrum med Thermia bergvärmepump, Diplomat TWS. Ett hobbyrum med platsbyggd bänk för hobbysnickaren samt ett skidförråd, utgång till tomten från detta arbetsrum. En rymlig tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp, tvättho samt tvättbänk och god plats att hänga tvätt. Man finner även här i anslutning en bastu, dusch och plats för omklädning. 

En vacker sväng trappa leder er upp till övre våningsplan där man möts av den övre fina entrén. Direkt till höger ett stort sällskapligt vardagsrum i vinkel med plats för såväl stor matsalsgrupp och härliga middagar för familj och vänner, utsikt mot havet och fina vyer över Myggenäs och landskapet. Man har även gott om plats för socialt umgänge och soffgrupp. Stora fina fönster för härligt ljusinsläpp i flera väderstreck och vy hela vägen till Tjörnbron.

Vidare finner man ett ljus kök med matplats, köket inrymmer spishäll med ugn, köksfläkt, kyl/frys, diskmaskin samt micro. Utgång från köket till balkong mot havsutsikten och den vidsträckta vyn hela vägen till Tjörnbron. 

Man finner vidare tre stycken sovrum, alla med platsbyggda garderober och ett toalettrum samt duschrum med två ingångar, dels från den inre hallen, men även egen ingång från det stora " föräldrasovrummet. Även från detta stora sovrummet har man fina vyer. Ytterligare en entré, i anslutning till den vidbyggda carporten, här kommer man in i den inre entréhallen och har även ett par steg ner till ytterligare ett rymligt sovrum med plats byggda garderober

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning TJÖRN MYGGENÄS GA:2
GA1

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 843 000 kr
Mark, totalt värde: 827 000 kr ().
Summavärde: 2 670 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1966
Värdeår: 1966

Fakta

Fastighetsbeteckning
MYGGENÄS 1:53
Tomtarea
887 Kvm enligt fastighetsregistret
Biarea
Ca 155 Kvm enligt fastighetsregistret
Boarea
Ca 143 Kvm enligt fastighetsregistret
Fasad
Murad sten och träpanel
Tak
Sadeltak med en yttre taktäckning av betongpannor ovan ett underlagstak av spontade brädor, underlagspapp och läkt. Eternittak på utbyggnaden
Plåtarbete
Koppar/plåt
Stomme
Regelstomme av trä.
Grundläggning
Souterrängkällare
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp
Eldstad
Murad öppen spis
Fönster
Kopplade tvåglasfönster
Uppvärmning
Bergvärme via radiatorer
Ventilation
Självdragsventilation
Tv- internetutbud
Fiber är indraget
Besiktigad
Ja, fastigheten är besiktad
Energiprestanda
68 kWh per kvm och år kWh per kvm och år
Energiklass
C
Ekonomi
Begärt pris
3 895 000 kr, Utgångspris
Driftkostnad
Samfällighet
3 500 kr/år
Vatten/Avlopp
11 355 kr/år
Renhållning
2 478 kr/år
Försäkring
6 192 kr/år
Kommentar
Fastigheten har förbrukat ca 13 775 kwh/år. Elkostand ligger Ej med i driften. Maskinella årtal: Bergvärmepump - 2016. Kyl ocg frys - 2022. Tvättmaskin - 2022. Spis - ca 1995. Torkskåp - 1989.
Personer i hushåll
2
Driftskostnader totalt
23 532 kr/år
Pantbrev
7 st om totalt 317 000 kr
Värdeår
1966
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde byggnad(er)
1 843 000 kr
Taxeringsvärde tomt
827 000 kr
Taxeringsvärde totalt
2 670 000 kr
Total fastighetsskatt/-avgift
9 525 kr

Visningar

Lördag

6

juli

Lördag 6/7

Kl: 12:00 - 13:00

Bokad visning. Ring eller maila för att boka in er. Välkomna

Mäklare

Kent Olsson

Fastighetsmäklare

0705-67 83 30 kent@gofab.se
Inspekterat

Besiktigat

Denna bostad är besiktigad. Kontakta mäklaren för mer information.

Ett av de högst belägna husen i Myggenäs. Fin havsutsikt från hus och tomt

Högt solläge

Utsikten från balkongen

Toppenläge i Myggenäs

Stor fin infart till huvudentrén

Planlösning

Entréplan

Källar/souterrängplan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.