Klädesholmen

Tjörn - Västanvindsvägen 3 - Klädesholmen

Välvårdat och rymligt skärgårdshus med havsutsikt

Nu har vi möjligheten att erbjuda ett hus på genuina och vackra Klädesholmen med flera härliga uteplatser, havsutsikt och fina bad alldeles intill. Här bor ni i ett trevligt 1 1/2 plans hus med källare, uteplatser i alla väderstreck och en liten trädgårdstäppa. Ett hus för både permanent eller fritid. Njut av fantastiska sommardagar på västkusten med bad och sol, bara 200 meter till gatans "egna" badklippa, men även av hösten och vintern för lugnet och mysiga stunder framför någon av braskaminerna. Varmt välkommen att boka er på visning!

Sammanfattning

Typ:
Villa
Boarea:
119 kvm
Biarea:
76 kvm
Tomtarea:
337 kvm
Rum:
7 varav 3 sovrum
Pris
6 890 000 kr, utgångspris
Byggår:
1939

Planlösning

Ni kliver in i en ljus och välkomnade hall där man har ett helkaklat badrum med dusch, wc, handfat och golvvärme. Från entréhallen har man trappan upp till ovanvåningen och man når köket och ett allrum från hallen. Allrummet är ljust med mycket fönster och vackert plankgolv. Om man har behov av sovrum på detta våningsplan så passar det utmärkt att använda detta rum till det. Köket är mysigt och bevarat i äldre charm. Här är det utrustat med spis, fläkt, diskmaskin och en kombinerad kyl och frys. Intill köket ligger det väl tilltagna vardagsrummet som är husets samlingspunkt. Här ligger ett vackert fiskbensparkettgolv och man har en värmande braskamin centralt placerat. Ett rejält matsalsbord för stora middagsbjudningar får plats utan problem och man har en stor soffgrupp i andra änden av rummet. Inte mindre än tre utgångar till olika uteplatser finns från vardagsrummet och alla vätter åt olika väderstreck för att kunna följa solens gång.

En trappa upp kommer man till en övre möblerbar hall där man har utgång till en stor balkong med havsutsikt i alla väderstreck. Tre stycken olika rum finns häruppe samt ett toalettrum. Det ena är ett stort och härligt sovrum, ett är idag ett bibliotek för tv hörna där man också har en braskamin och det tredje används idag som kontor. Vid behov finns det möjlighet att nyttja kontoret och biblioteket som sovrum också. Det finns även en sidovind för klädförvaring

Källardelen nås både från hallen invändigt eller från två olika ingångar utifrån. I källaren har man en enklare tvättstuga, pannrum, matkällare, snickarrum samt ett extra rum som kan användas som gästrum. Här finns även ett mindre garage som är integrerat i källaren.

Klädesholmen

På denna ö har man i flera generationer ägnat sig åt sill, en riktig delikatess. Klädesholmen har fast broförbindelse mot Tjörn och består av två öar, Klädesholmen och Koholmen. Här finns två välrenommerade restauranger, Salt & Sill samt Restaurang Kylen där Ni kan avnjuta en god middag med utsikt över havet. Ön präglas av vackra skärgårdshus med mysiga gränder och flera härliga bad från både klippor, hopptorn och sandstrand. Här finns också en livsmedelsbutik alldeles runt hörnet.

Fakta

Fastighetsbeteckning
KOHOLMEN 1:186
Tomtarea
337 Kvm enligt fastighetsregistret
Biarea
76 Kvm enligt fastighetsregistret
Boarea
119 Kvm enligt fastighetsregistret
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betongsten
Murstock
Murad
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Eldstad
Braskamin samt täljstenskamin
Fönster
3-glas isoler
Uppvärmning
Värmepump luft/vatten
Ventilation
Självdrag
Tv- internetutbud
Fiber
Ekonomi
Begärt pris
6 890 000 kr, utgångspris
Driftkostnad
El
16 807 kr/år
Samfällighet
1 813 kr/år
Vatten/Avlopp
11 376 kr/år
Försäkring
2 721 kr/år
Kommentar
ca 4.300 kwh/år
Personer i hushåll
2
Driftskostnader totalt
32 724 kr/år
Pantbrev
2 st om totalt 600 000 kr
Värdeår
1939
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde byggnad(er)
2 238 000 kr
Taxeringsvärde tomt
2 677 000 kr
Taxeringsvärde totalt
4 915 000 kr
Total fastighetsskatt/-avgift
9 525 kr

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Markus Berg

Fastighetsmäklare

0706-78 30 15 markus@gofab.se
Inspekterat

Besiktigat

Denna bostad är besiktigad. Kontakta mäklaren för mer information.

Planlösning

entreplan

Övre plan

Källare

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.